Campanya per donar a conèixer el voluntariat penitenciari

Heu sortit mai a la televisió? Us heu escoltat mai a la ràdio? Ara teniu la oportunitat, no la deixeu escapar!

Després del darrer espai de “portes obertes al voluntariat penitenciari“, i amb l’acord del Departament de Justícia, les entitats membres de la Taula de Participació Social hem iniciat la campanya per donar a conèixer el voluntariat penitenciari. Necessitem la vostra ajuda en forma de testimonis i tindreu el vostre moment com a protagonistes. Cerquem persones voluntàries de presons i de justícia juvenil que estiguin disposades a oferir el seu testimoni als mitjans de comunicació. Participar suposa que sereu entrevistats per periodistes de premsa escrita, ràdio i/o televisió.

Si esteu interessades escriviu-nos un mail a info@grup33.org i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos més detalls i concretar la vostra participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *