[:ca]Campanya per donar a conèixer el voluntariat penitenciari[:es]Campaña para dar a conocer el voluntariado penitenciario[:]

[:ca]

Heu sortit mai a la televisió? Us heu escoltat mai a la ràdio? Ara teniu la oportunitat, no la deixeu escapar!

Després del darrer espai de “portes obertes al voluntariat penitenciari“, i amb l’acord del Departament de Justícia, les entitats membres de la Taula de Participació Social hem iniciat la campanya per donar a conèixer el voluntariat penitenciari. Necessitem la vostra ajuda en forma de testimonis i tindreu el vostre moment com a protagonistes. Cerquem persones voluntàries de presons i de justícia juvenil que estiguin disposades a oferir el seu testimoni als mitjans de comunicació. Participar suposa que sereu entrevistats per periodistes de premsa escrita, ràdio i/o televisió.

Si esteu interessades escriviu-nos un mail a info@grup33.org i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos més detalls i concretar la vostra participació.

[:es]

¿Habéis salido alguna vez en televisión? ¿Os habéis escuchado alguna vez en la radio? Ahora tenéis la oportunidad, ¡no la dejéis escapar!
Después del ultimo espacio de “puertas abiertas al voluntarido penitenciario” y con el acuerdo del Departamento de Justicia, las entidades que formamos la Taula de Participació Social hemos iniciado la campaña para dar a conocer el voluntariado penitenciario. Necesitamos vuestra ayuda como testigos y tendréis vuestro momento como protagonistas. buscamos personas voluntarias dispuestas a ofrecer su testimonio a los medios de comunicación. Participar supone que seréis entrevistados por periodistas de prensa escrita, radio y/o televisión.
Si estáis interesados escribidnos un mail a info@grup33.org y nos pondremos en contacto con vosotros  para daros a conocer más detalles y concretar vuestra participación.

[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *